VIDEONADZOR
007.com.hr

 

 

security shop

 

 

 

 

 

LINKOVI:

>GENIUS.COM.HR
web shop 0-24

>HIKVISION HRVATSKA
videonadzor&alarm

>DAHUA
kamere&snimači

>FOSCAM.HR
bežične IP kamere

>Iam-GENIUS.eu
Chuango bežični alarmi

>ALARM.COM.HR protuprovala-alarmi

>007.COM.HR
spy proizvod

>ALARM MARKET
kompletna ponuda

>PROTUPROVALA
sve o protuprovali

 

 Nudimo vam video nadzor po vrlo prihvatljivim cijenama.Direktni smo uvoznici.

Pogledajte cijene kompleta! U kompletima se nalazi sve potrebno vaš video nadzor: kamere, snimači, kablovi, adapteri.
PLUG & PLAY.

Žične i bežične kamere, snimanje ili samo opservacija, snimači sa
hard diskom po želji i potrebi, kamere sa night vision sistemima....


Skriveni video nadzor - za nadzor onih koji nadziru..

 

ZA SVE CJENIKE KLIKNITE OVDJE

Planirate nabavku videonadzora? pročitaje OVDJE  o čemu treba voditi računa pri nabavci opreme

 VIDEO NADZOR - O ZAŠTITI IZDVOJENIH OBJEKATA
> OPĆENITO O VIDEONADZORU I OD KUDA KRENUTI S NABAVKOM?

 

IZDVOJENI OBJEKTI PREDSTAVLJAU POSEBAN IZAZOV O SMISLU ZAŠTITE VIDEO NADZOROM.

NAJČEĆI PROBLEMI/OTEGOTNE OKOLNOSTI SU:

*NEDOSTATAK INFRASTRUKTURE: STRUJE, INTERNETA
*PROBLEMI SA RASVJETOM-NEMOGUĆNOST KVALITETETNOG OSVETLJENJA OBJEKATA
* RELATIVNO VELIKA UDALJENOST U SLUČAJU POTREBE ZA INTERVENCIJOM OD STRANE SIGURNOSNIH SLUŽBI (KOD PROVALE)

 • UKOLIKO POSTOJI STANI IZVOR NAPAJANJA I RELATIVNA POKRIVENOST INTERNETSKIM SIGNALOM, MOGUĆE JE IZVRŠITI INSTALACIJU VIDEONADZORA SA LOKALNIM SNIMANJEM I PRISTUPUM PUTEM INTERNETA (UZ KORIŠTENJE 3G RUTERA). U TOJ IZVEDBI, SNIMAČ SE SPAJA NA 3G RUTER TE LOAKCIJI MOGUĆ PRISTUP INTERNETOM/SMARTPHONE UREĐAJIMA.


 • PRVI KORAK JE ZATRAŽITI PONUDU OD TVRTKE KOJA SE BAVI UGRADNJOM VIDEONADZORNIH SUSTAVA , ZA IZRADU KVALITETNE PONUDE,PREPORUKA JE NAPRAVITI IZVID OD STRANE OVLAŠTENE TVRTKE , KOJA ĆE PO ISTOM NAPRAVITI KALKULACIJU TE VAM DOSTAVITI PONUDU.
 • UPISOM POJMA VIDEONADZOR U GOOGLE, DOBIT ĆETE ŠIROKU PONUDU TVRTKI KOJE SE BAVE PRODAJOM I UGRADNJOM, MOŽE SE EVENTUALNO POSTAVITI PITANJE :KAKO IZABRATI TVRKU KOJA ĆE POSAO ODRADITI KOREKTNO, SAVJET: ZATRAŽITE REFERENTNU LISTU DOSAD OBAVLJENIH UGRADNJI, EVENTUALNU PREPORUKU I DOKAZ O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI TE POSJEDOVANJU ODOBRENJA OD STRANE MUP-A ZA OBAVLJANJE POSLOVA TEHNIČKE ZAŠTITE.
ANTI VANDAL
   
> KOJE TEHNOLOŠKO RJEŠENJE ZA VIDEONADZOR TVRTKI ODABRATI: HD-SDI , IP ILI ANALOGNO (STANDARDNO)?
 • TO OVISI O ŽELJENOJ REZOLUCIJI SNIMANJA (PREVEDNO= JASNOĆI SNIMKE KOD GLEDANJA UŽIVO ILI REPRODUKCIJI VIDEO ZAPISA) ŽELJENOJ VISINI INVESTICIJE, MOGUĆNOSTI KABLIRANJA ITD .
  ZA NADZOR TVRTKI U VELIKOJ VEĆINI SLUČAJEVA KORISTI SE ANALOGNI VIDEONADZOR , NEŠTO MANJE IP VIDEONADZOR , HD-SDI SUSTAVI U POSLJEDNJE VRIJEME DOBIVAJU NA POPURNOSTI I PREDSTAVLJAJU ALTERNATIVU IP IP VIDEONADZORU

 • SVE TVRTKE IMAJU MREŽU, STOGA SE ČESTO KORIŠTENJE IP KAMERA NAMEĆE SAMO PO SEBI KAO LOGIČAN IZBOR JER NIJE POTREBNO NOVO KABLIRANJE, SPOMINJU SE POE KAMERE SA VIŠE MEGAPIKSELNIM SENZORIMA.
  SVE JE TO OK I DOBRO ZVUČI, ALI UZ UVJET DA SE TU RADI POSTAVI PAR KAMERA. UKOLIKO MREŽU OPTERETITE SA VEĆIM BROJEM MEGAPIKSELNIH KAMERA, DESIT ĆE SE ZAGUŠENJE A TO ĆE SE REFLEKTIRATI NA USPORENOM RADU CJELOKUPNE MREŽE, UMJESTO DEKLARIRANIH 25 FPS, REZULTAT ĆE BITI MRŠAVIH 5 FPS ILI ČAK I MANJE. STOGA RAZMISLITE DOBRO PRIJE PRIKLJUČENA TAKVIH KAMERA NA POSTOJEĆU MREŽU. GIGABITNI SWITCH-EVI SU OBAVEZNI I CIJELOJ TAKVOJ MREŽI, KAO I KORIŠTENJE POE- SWITCH-EVA.
 • AKO PITATE PISCA OVIH REDAKA ZA MIŠLJENJE, PRIJE PAR GODINA ODLUČIO BI SE ZA IP SOLUCIJU, ALI SADA ISKLJUČIVOZA HD-SDI KAMERE I SNIMAČE. ZAŠTO? KVALIETA SLIKE JE IZVRSNA, BRZINA ZAPISA JE UVIJEK JE 25FPS, SNIMAČI SU JEDNOSTAVNI ZA RUKOVANJE, PRISTUP MREŽOM I SMARTPHONE UREĐAJIMA JE U SMISLU KVALIETE "STRIMANE" SLIKE PERFEKTAN.
  NADALJE, POSTOJE I HIBRIDNI SNIMAČI (HD-SDI+ANALOGNO) KOJI OMOGUĆUJU KORIŠETENJE POSTOJEĆIH ANALOGNIH KAMERA I ZAMJENU NEKIH SA HD KAMERAMA ( NA SIGURNOSNO KRITIČNIM TOČKAMA) ŠTO I POJEFTINJUJE UKUPNU INVESTICIJU U KONAČNICI.


   
> KAKVE KAMERE ZA VIDEONADZOR TVRTKI - SKLADIŠTA ODABRATI?

 • ULAZ/VRATA SA UNUTARNJE STRANE: VAŽANI SU ULAZI/IZLAZI RADI KONTROLE IZNOŠENJA STVARI. NAJBOLJE JE ODABRATI DOME KAMERU SA FUNKCIJOM WDR: OVA FUNKCIJA ĆE ELIMINIRATI KONTRA SVJETLO TE NEĆE DOĆI DO "ZASLIJEPLJENOSTI" KAMERE: SLIKA ĆE NA CIJELOJ SCENI SNIMANJA BITI IZJEDNAČENA TE ĆE INDENTIFIKACIJA POČINITELJA BITI MOGUĆA

 • NADZOR UNUTARNJIH SKLADIŠTA/REGALA / PALETA ZAHTIJEV SU SVAKAKO KAMERE SA VARIFOKALNIM LEĆAMA, POSEBNO NA MJESTIMA PAKIRANJA ROBE, RADI OTUĐENJA ROBE, REKONSTRUKCIJE KOLIČNE UTOVARENE/ SPARIRANE ROBE TE MOGUĆE REKLAMACIJE OD STRANE KUPACA
 • TREBA ODREDITI SIGURNOSNO PROBLEMATIČNA MJESTA U SKLADIŠNOM PROSTORU KAO NPR. SORTIRANJE ILI PAKIRANJE ROBE ILI SL.

 • VANJSKA SKLADIŠTA : ISTA PREDSTAVALJU POSEBAN SIGURNOSNI PROBLEM I TAKAV VIDEONADZOR PUN JE IZAZOVA: MOGUĆNOST RAZNIH (ZLONAMJERNIH) MANIPULACIJA S ROBOM OD STRANE DJELATNIKA ILI PROVALNIH KRAĐE SAMO SU NEKI.

 • ZA NADZOR VANJSKIH SKLADIŠTA POTREBNO JE KORISTITIT KAMERE SA VEĆIM DOMETOM IR-A (35 ILI VIŠE M) ,SA VARIFOLAKNOM LEĆOM KAKO BI SE MOGAO PODESITI PRIZOR SNIMANJA/SCENA


 
> KOLIKO TO KOŠTA?  
 • POKRIVANJE SKLADIŠTA VIDEONADZOROM ZAHTIJEVA ILI IZVID LOKACIJE ILI DOSTAVU TLOCRTA SA UCRTANIM ŽELJENIMPOZICIJAMA KAMERA ILI KRITIČNIH TOČAKA. JEDNI PRAVI NAČIN JE IPAK IZVID LOKACIJE JER JE POTREBNO U SAMOM PROSTORU VIDJETI GDJE JE MOGUĆE TOČNO MONTIRATI KAMERE UZIMAJUĆI U OBZIR PREDMETE U PROSTORU KOJI BI MOGLI ZAKLANJATI VIDNO POLJE KAMERA.

* CIJENA MONTAŽE OVISI NAJVIŠE O KOMPLICIRANOSTI INSTALACIJE KABLOVA, BUŠENJU ZIDOVA....

 
IR KAMERA

 

VIDEONADZOR_STAMBENE_ZGRADE VIDEONADZOR_TVRTKE VIDEONADZOR_PROIZVODNJA VIDEONADZOR_SKOLE VIDEONADZOR_OBITELJSKE_KUCE VIDEONADZOR_SKLADISTA VIDEONADZOR_KAFICI VIDEONADZOR_MARINE

 

 

 

 

 
videonadzor.com.hr powered by Genius d.o.o Zagreb, Tel.+385 1 3777.377 Fax.+385 1 3771 377

videonadzor VIO POV 1.5

foscam.hr